Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privat- Kellnerova *** 2km v drugej miejscowości Žakovce

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

Robert Szczurek
Dodano: 2014-01-25
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-04
 
 
    

Było fajnie. Miła obsługa, czysto, duży pokój i parking. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Gorąco polecam


 
 

trebor8
Dodano: 2013-10-27
Pobyt od: 2013-08-28 do 2013-09-02
 
 
   

Miły właściciel, przyjemne lokum, tanio. W końcu sierpnia 2013r. przemoczyło nas do suchej nitki na szlaku. Właściciel sam z siebe włączył ogrzewanie ażeby wysuszyć ubranie i się ogrzać. Planuję zajrzeć jeszcze w ferie zimowe na gorące kąpiele w Vrbovie i Popradzie.


 
 

para z Warszawy
Dodano: 2013-10-04
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
   

Bardzo polecamy to miejsce. Miasteczko jest śliczne i ciche, a gospodarz przemiły i bardzo kontaktowy. Na miejscu wszystko, co potrzebne: dobrze wyposażona kuchnia, parking, dostęp do internetu. Co ważne, cena bardzo przystępna.


 
 

T Gąsowski
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-08-18 do 2013-08-24
 
 
   

Bardzo mili gospodarze. Można śmiało rozmawiać po polsku. Bezpłatny dostęp do internetu. Mieliśmy pecha, bo wentylator w łazience był zepsuty.Kuchnia dobrze wyposażona, pokoje fajne. My od rana chodziliśmy po górach, a przed wieczorem na baseny do Vrbova (2 kilometry do term we Vrbovie). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam.


 
 

joka Brzesko Malopolska
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-08-07
 
 
    

Podobało nam się,Cicho,spokojnie.Fajny spacer na baseny, ok.20 min,blisko w góry jak kto lubi lub znudzi wodą.Czysto,sklep dobrze zaopatrzony jest, można gotować, grillować.Gospodarz przemiły. Polecam


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie