Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privat- Kellnerova *** 2km v drugej miejscowości Žakovce

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

TADEUSZ MENTAL
Dodano: 2015-07-12
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22
 
 
   

BYŁEM TAM Z RODZINĄ W SIERPNIU 2014, WARTO JECHAĆ,WARUNKI TAK JAK W OFERCIE,JADĘ PONOWNIE W 2015, TEŻ W SIERPNIU.POLECAM OBIEKT SZCZEGÓLNIE MIESZKAŃCOM KRAKOWA, BO BLISKO TADEUSZ MENTAL


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

Robert Szczurek
Dodano: 2014-01-25
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-04
 
 
    

Było fajnie. Miła obsługa, czysto, duży pokój i parking. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Gorąco polecam


 
 

para z Warszawy
Dodano: 2013-10-04
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
   

Bardzo polecamy to miejsce. Miasteczko jest śliczne i ciche, a gospodarz przemiły i bardzo kontaktowy. Na miejscu wszystko, co potrzebne: dobrze wyposażona kuchnia, parking, dostęp do internetu. Co ważne, cena bardzo przystępna.


 
 

My ze Szczecina
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-06
 
 
  

Urocze miejsce, nocleg też. Lokalizacja dużo lepsza aniżeli w Vbrovie. Przede wszystkim cicho. We Vrbowie wszystkie noclegi przy ruchliwej ulicy. Źakowce to cudowna baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju ( cudownie), do Wysokich Tatr ( cudownie) a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byliśmy tam z żoną dwukrotnie, zawsze bardzo zadowoleni


 
 

Kasia z Jasła
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-13
 
 
  

Przemiłe miejsce, przemili gospodarze! Super baza wypadowa, każdy znajdzie coś dla siebie: góry, baseny termalne, urokliwe miasteczka (Poprad, Levoca, Keżmarok) i wiele innych . Brak czasu na nudę. I co ważne mogliśmy zabrac na wakacje psa! Gorąco polecam!


 
 

Maciek F
Dodano: 2013-04-03
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-22
 
 
    

Byłem tam w sumie 3 razy i jeszcze chętnie pojade! Gospodarze mili a miejsce ma swój urok!


 
 

joka Brzesko Malopolska
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-08-07
 
 
    

Podobało nam się,Cicho,spokojnie.Fajny spacer na baseny, ok.20 min,blisko w góry jak kto lubi lub znudzi wodą.Czysto,sklep dobrze zaopatrzony jest, można gotować, grillować.Gospodarz przemiły. Polecam


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie