Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privát Vivien***

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

TADEUSZ MENTAL
Dodano: 2015-07-12
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22
 
 
   

BYŁEM TAM Z RODZINĄ W SIERPNIU 2014, WARTO JECHAĆ,WARUNKI TAK JAK W OFERCIE,JADĘ PONOWNIE W 2015, TEŻ W SIERPNIU.POLECAM OBIEKT SZCZEGÓLNIE MIESZKAŃCOM KRAKOWA, BO BLISKO TADEUSZ MENTAL


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

Robert Szczurek
Dodano: 2014-01-25
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-04
 
 
    

Było fajnie. Miła obsługa, czysto, duży pokój i parking. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Gorąco polecam


 
 

para z Warszawy
Dodano: 2013-10-04
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
   

Bardzo polecamy to miejsce. Miasteczko jest śliczne i ciche, a gospodarz przemiły i bardzo kontaktowy. Na miejscu wszystko, co potrzebne: dobrze wyposażona kuchnia, parking, dostęp do internetu. Co ważne, cena bardzo przystępna.


 
 

My ze Szczecina
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-06
 
 
  

Urocze miejsce, nocleg też. Lokalizacja dużo lepsza aniżeli w Vbrovie. Przede wszystkim cicho. We Vrbowie wszystkie noclegi przy ruchliwej ulicy. Źakowce to cudowna baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju ( cudownie), do Wysokich Tatr ( cudownie) a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byliśmy tam z żoną dwukrotnie, zawsze bardzo zadowoleni


 
 

Kasia z Jasła
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-13
 
 
  

Przemiłe miejsce, przemili gospodarze! Super baza wypadowa, każdy znajdzie coś dla siebie: góry, baseny termalne, urokliwe miasteczka (Poprad, Levoca, Keżmarok) i wiele innych . Brak czasu na nudę. I co ważne mogliśmy zabrac na wakacje psa! Gorąco polecam!


 
 

Maciek F
Dodano: 2013-04-03
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-22
 
 
    

Byłem tam w sumie 3 razy i jeszcze chętnie pojade! Gospodarze mili a miejsce ma swój urok!


 
 

joka Brzesko Malopolska
Dodano: 2012-08-12
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-08-07
 
 
    

Podobało nam się,Cicho,spokojnie.Fajny spacer na baseny, ok.20 min,blisko w góry jak kto lubi lub znudzi wodą.Czysto,sklep dobrze zaopatrzony jest, można gotować, grillować.Gospodarz przemiły. Polecam


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie