Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privat- Kellnerova *** 2km v drugej miejscowości Žakovce

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

TADEUSZ MENTAL
Dodano: 2015-07-12
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22
 
 
   

BYŁEM TAM Z RODZINĄ W SIERPNIU 2014, WARTO JECHAĆ,WARUNKI TAK JAK W OFERCIE,JADĘ PONOWNIE W 2015, TEŻ W SIERPNIU.POLECAM OBIEKT SZCZEGÓLNIE MIESZKAŃCOM KRAKOWA, BO BLISKO TADEUSZ MENTAL


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Ela i Jurek
Dodano: 2014-05-05
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
 

Byliśmy pierwszy raz kilka dni na przełomie miesiąca kwietnia/maja 2014 roku w tym miejscu. Warunki wspaniałe. Miejsce idealne na wypada na wody termalne, wycieczki górskie, narty i.t.p.Pokoje czyste, przytulne z łazienkami. Miejsce dla lubiących ciszę idealne. Gospodarze bardzo mili i uczynni. Wspaniałe miejsce do prawdziwego wypoczynku. POLECAM KAŻDEMU. My na pewno wracamy w to miejsce. Ela i Jurek


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

trebor8
Dodano: 2013-10-27
Pobyt od: 2013-08-28 do 2013-09-02
 
 
   

Miły właściciel, przyjemne lokum, tanio. W końcu sierpnia 2013r. przemoczyło nas do suchej nitki na szlaku. Właściciel sam z siebe włączył ogrzewanie ażeby wysuszyć ubranie i się ogrzać. Planuję zajrzeć jeszcze w ferie zimowe na gorące kąpiele w Vrbovie i Popradzie.


 
 

T Gąsowski
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-08-18 do 2013-08-24
 
 
   

Bardzo mili gospodarze. Można śmiało rozmawiać po polsku. Bezpłatny dostęp do internetu. Mieliśmy pecha, bo wentylator w łazience był zepsuty.Kuchnia dobrze wyposażona, pokoje fajne. My od rana chodziliśmy po górach, a przed wieczorem na baseny do Vrbova (2 kilometry do term we Vrbovie). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam.


 
 

jkowalonek
Dodano: 2013-08-10
Pobyt od: 2013-08-04 do 2013-08-09
 
 
  

Super polecam ,spokój cisza ,blisko wszędzie


jkowalonek - opinia o obiekcie Privat- Kellnerova ***    2km v drugej miejscowości  Žakovce jkowalonek - opinia o obiekcie Privat- Kellnerova ***    2km v drugej miejscowości  Žakovce
 
 

Kasia z Jasła
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-13
 
 
  

Przemiłe miejsce, przemili gospodarze! Super baza wypadowa, każdy znajdzie coś dla siebie: góry, baseny termalne, urokliwe miasteczka (Poprad, Levoca, Keżmarok) i wiele innych . Brak czasu na nudę. I co ważne mogliśmy zabrac na wakacje psa! Gorąco polecam!


 
 

Maciek F
Dodano: 2013-04-03
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-22
 
 
    

Byłem tam w sumie 3 razy i jeszcze chętnie pojade! Gospodarze mili a miejsce ma swój urok!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie