Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privát Vivien***

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

TADEUSZ MENTAL
Dodano: 2015-07-12
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22
 
 
   

BYŁEM TAM Z RODZINĄ W SIERPNIU 2014, WARTO JECHAĆ,WARUNKI TAK JAK W OFERCIE,JADĘ PONOWNIE W 2015, TEŻ W SIERPNIU.POLECAM OBIEKT SZCZEGÓLNIE MIESZKAŃCOM KRAKOWA, BO BLISKO TADEUSZ MENTAL


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Ela i Jurek
Dodano: 2014-05-05
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
 

Byliśmy pierwszy raz kilka dni na przełomie miesiąca kwietnia/maja 2014 roku w tym miejscu. Warunki wspaniałe. Miejsce idealne na wypada na wody termalne, wycieczki górskie, narty i.t.p.Pokoje czyste, przytulne z łazienkami. Miejsce dla lubiących ciszę idealne. Gospodarze bardzo mili i uczynni. Wspaniałe miejsce do prawdziwego wypoczynku. POLECAM KAŻDEMU. My na pewno wracamy w to miejsce. Ela i Jurek


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

trebor8
Dodano: 2013-10-27
Pobyt od: 2013-08-28 do 2013-09-02
 
 
   

Miły właściciel, przyjemne lokum, tanio. W końcu sierpnia 2013r. przemoczyło nas do suchej nitki na szlaku. Właściciel sam z siebe włączył ogrzewanie ażeby wysuszyć ubranie i się ogrzać. Planuję zajrzeć jeszcze w ferie zimowe na gorące kąpiele w Vrbovie i Popradzie.


 
 

T Gąsowski
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-08-18 do 2013-08-24
 
 
   

Bardzo mili gospodarze. Można śmiało rozmawiać po polsku. Bezpłatny dostęp do internetu. Mieliśmy pecha, bo wentylator w łazience był zepsuty.Kuchnia dobrze wyposażona, pokoje fajne. My od rana chodziliśmy po górach, a przed wieczorem na baseny do Vrbova (2 kilometry do term we Vrbovie). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam.


 
 

jkowalonek
Dodano: 2013-08-10
Pobyt od: 2013-08-04 do 2013-08-09
 
 
  

Super polecam ,spokój cisza ,blisko wszędzie


jkowalonek - opinia o obiekcie Privát Vivien*** jkowalonek - opinia o obiekcie Privát Vivien***
 
 

Kasia z Jasła
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-13
 
 
  

Przemiłe miejsce, przemili gospodarze! Super baza wypadowa, każdy znajdzie coś dla siebie: góry, baseny termalne, urokliwe miasteczka (Poprad, Levoca, Keżmarok) i wiele innych . Brak czasu na nudę. I co ważne mogliśmy zabrac na wakacje psa! Gorąco polecam!


 
 

Maciek F
Dodano: 2013-04-03
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-22
 
 
    

Byłem tam w sumie 3 razy i jeszcze chętnie pojade! Gospodarze mili a miejsce ma swój urok!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie