Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privat- Kellnerova *** 2km v drugej miejscowości Žakovce

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

TADEUSZ MENTAL
Dodano: 2015-07-12
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22
 
 
   

BYŁEM TAM Z RODZINĄ W SIERPNIU 2014, WARTO JECHAĆ,WARUNKI TAK JAK W OFERCIE,JADĘ PONOWNIE W 2015, TEŻ W SIERPNIU.POLECAM OBIEKT SZCZEGÓLNIE MIESZKAŃCOM KRAKOWA, BO BLISKO TADEUSZ MENTAL


 
 

Małgorzata
Dodano: 2014-06-30
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-24
 
 
 

Wybrałam ta kwaterę ze względu na to leży pośrodku miedzy Słowackim Rajem i Tatrami Wysokim Wszędzie bardzo blisko, dodatkowy bonus to baseny w odległości 2 km. Oferta zgodna z rzeczywistością. Cisza. Spokój. polecam


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Ela i Jurek
Dodano: 2014-05-05
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
 

Byliśmy pierwszy raz kilka dni na przełomie miesiąca kwietnia/maja 2014 roku w tym miejscu. Warunki wspaniałe. Miejsce idealne na wypada na wody termalne, wycieczki górskie, narty i.t.p.Pokoje czyste, przytulne z łazienkami. Miejsce dla lubiących ciszę idealne. Gospodarze bardzo mili i uczynni. Wspaniałe miejsce do prawdziwego wypoczynku. POLECAM KAŻDEMU. My na pewno wracamy w to miejsce. Ela i Jurek


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

Robert Szczurek
Dodano: 2014-01-25
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-04
 
 
    

Było fajnie. Miła obsługa, czysto, duży pokój i parking. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Gorąco polecam


 
 

trebor8
Dodano: 2013-10-27
Pobyt od: 2013-08-28 do 2013-09-02
 
 
   

Miły właściciel, przyjemne lokum, tanio. W końcu sierpnia 2013r. przemoczyło nas do suchej nitki na szlaku. Właściciel sam z siebe włączył ogrzewanie ażeby wysuszyć ubranie i się ogrzać. Planuję zajrzeć jeszcze w ferie zimowe na gorące kąpiele w Vrbovie i Popradzie.


 
 

para z Warszawy
Dodano: 2013-10-04
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
   

Bardzo polecamy to miejsce. Miasteczko jest śliczne i ciche, a gospodarz przemiły i bardzo kontaktowy. Na miejscu wszystko, co potrzebne: dobrze wyposażona kuchnia, parking, dostęp do internetu. Co ważne, cena bardzo przystępna.


 
 

My ze Szczecina
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-06
 
 
  

Urocze miejsce, nocleg też. Lokalizacja dużo lepsza aniżeli w Vbrovie. Przede wszystkim cicho. We Vrbowie wszystkie noclegi przy ruchliwej ulicy. Źakowce to cudowna baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju ( cudownie), do Wysokich Tatr ( cudownie) a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byliśmy tam z żoną dwukrotnie, zawsze bardzo zadowoleni


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie