Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privát Vivien***

Adres obiektu miejscowosc Žakovce 60, 059 73 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Piotr i Agnieszka
Dodano: 2016-08-27
Pobyt od: 2016-08-25 do 2016-08-28 IP: xxx.25.248.234
 
 
    

Miejsce zgodne z opisem . Mili właściciele a do tego czysto i schludnie w miarę blisko do wszystkich ciekawych miejsc w tej okolicy.


 
 

TADEUSZ MENTAL
Dodano: 2015-07-12
Pobyt od: 2015-08-15 do 2015-08-22
 
 
   

BYŁEM TAM Z RODZINĄ W SIERPNIU 2014, WARTO JECHAĆ,WARUNKI TAK JAK W OFERCIE,JADĘ PONOWNIE W 2015, TEŻ W SIERPNIU.POLECAM OBIEKT SZCZEGÓLNIE MIESZKAŃCOM KRAKOWA, BO BLISKO TADEUSZ MENTAL


 
 

Małgorzata
Dodano: 2014-06-30
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-24
 
 
 

Wybrałam ta kwaterę ze względu na to leży pośrodku miedzy Słowackim Rajem i Tatrami Wysokim Wszędzie bardzo blisko, dodatkowy bonus to baseny w odległości 2 km. Oferta zgodna z rzeczywistością. Cisza. Spokój. polecam


 
 

Sylwester
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2013-05-17 do 2013-05-19
 
 
    

byliśmy tam w wakacje w 2013, właściciel bardzo miły sympatyczny wygadany :), pokoje jak na zdjęciach czyli bardzo fajne ładne i czyste, kuchnia komfortowo wyposażona :)


 
 

Ela i Jurek
Dodano: 2014-05-05
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
 

Byliśmy pierwszy raz kilka dni na przełomie miesiąca kwietnia/maja 2014 roku w tym miejscu. Warunki wspaniałe. Miejsce idealne na wypada na wody termalne, wycieczki górskie, narty i.t.p.Pokoje czyste, przytulne z łazienkami. Miejsce dla lubiących ciszę idealne. Gospodarze bardzo mili i uczynni. Wspaniałe miejsce do prawdziwego wypoczynku. POLECAM KAŻDEMU. My na pewno wracamy w to miejsce. Ela i Jurek


 
 

Andrzej K.
Dodano: 2014-03-17
Pobyt od: 2014-03-12 do 2014-03-16
 
 
    

Dobry kontakt.Źakowce to dobra baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju , do Wysokich Tatr . a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byłem tam z żoną.Jesteśmy zadowoleni.Polecamy


 
 

Robert Szczurek
Dodano: 2014-01-25
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-04
 
 
    

Było fajnie. Miła obsługa, czysto, duży pokój i parking. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Gorąco polecam


 
 

trebor8
Dodano: 2013-10-27
Pobyt od: 2013-08-28 do 2013-09-02
 
 
   

Miły właściciel, przyjemne lokum, tanio. W końcu sierpnia 2013r. przemoczyło nas do suchej nitki na szlaku. Właściciel sam z siebe włączył ogrzewanie ażeby wysuszyć ubranie i się ogrzać. Planuję zajrzeć jeszcze w ferie zimowe na gorące kąpiele w Vrbovie i Popradzie.


 
 

para z Warszawy
Dodano: 2013-10-04
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
   

Bardzo polecamy to miejsce. Miasteczko jest śliczne i ciche, a gospodarz przemiły i bardzo kontaktowy. Na miejscu wszystko, co potrzebne: dobrze wyposażona kuchnia, parking, dostęp do internetu. Co ważne, cena bardzo przystępna.


 
 

My ze Szczecina
Dodano: 2013-10-03
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-06
 
 
  

Urocze miejsce, nocleg też. Lokalizacja dużo lepsza aniżeli w Vbrovie. Przede wszystkim cicho. We Vrbowie wszystkie noclegi przy ruchliwej ulicy. Źakowce to cudowna baza wypadowa. Stąd bardzo blisko do Słowackiego Raju ( cudownie), do Wysokich Tatr ( cudownie) a termy wieczorem praktycznie na miejscu. Słowem trzy w jednym. Kuchnia doskonale wyposażona we wszystko. W okolicy nie ma gastronomi. Trzeba być tu samowystarczalnym. Byliśmy tam z żoną dwukrotnie, zawsze bardzo zadowoleni


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie